Bakan Yusuf Tekin Kayseri'ye gelecek

Bakan Yusuf Tekin Kayseri'ye gelecek
Edtör Editör

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in Kayseri’ye geleceğinin haberini verdi. Vekil Cıngı, Bakan Tekin’i, kentte yapılacak “Mesleki ve Teknik Eğitim Çalıştayı”na davet etti.

 AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile şehrin genel eğitim meseleleri ve mesleki ve teknik eğitim konusunda bir görüşme yaptı. Görüşmeye ilişkin olarak açıklama yapan Cıngı, “Hem şehrimizdeki eğitim sahasında olan ihtiyaçlarımızın karşılanacağı müjdesi, hem Sayın Bakanımızın yürütülen mesleki eğitim okullarındaki projelere desteği hem de yapacağımız Mesleki ve Teknik Eğitim Çalıştayı’na katkıları önümüzdeki günlere ışık tutacak” dedi.

Bakan Tekin’in, müsteşarlık günlerinde yaptığı mesleki eğitim hamlelerinin meyvelerini vermeye başladığına dikkat çeken AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sayın Bakanımızın bugün meyvelerini vermeye başlayan mesleki eğitim hamleleri gençlerimizin teknik manada yetişmesine önemli katkılar sağlamış bulunmaktadır. Kendileri bu sahaya yoğun gayret sarf ettiği için şehrimizde mesleki eğitim çalışmalarına da büyük ilgi göstermekte. Bu kapsamda kendilerinin şehrimizdeki Çalıştay davetimize verdiği olumlu cevap da bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir” ifadelerini kullandı.

241 kez okundu
GÖNDER
whatsapp WhatsApp ihbar hattı
0 533 639 19 60
×
Birden çok mail adresi varsa mail adreslerini virgül ile ayırınız
Max 200 karakter
Gönder
×