Bakanlıklar, Çopuroğlu'nun kıskacında!

Bakanlıklar, Çopuroğlu'nun kıskacında!
Edtör Editör

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu'nun çabaları sonuç verdi. Kayseri için Toplum Yararına Program kapsamında talep ettiği personel için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan olumlu yanıt geldi. Çopuroğlu'nun 25 Nisan 2024 tarihinde ilettiği talep, 30 Nisan 2024 itibarıyla karşılık buldu. Kayseri halkı için önemli bir adım olan bu gelişme, şehrin sosyal ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak ve istihdam alanlarının genişlemesine olanak tanıyacak. 

Kayseri'nin ihtiyacı olan personel için daha önce de iki kez talepte bulunan Çopuroğlu, bu kez önemli miktarda personel talebine olumlu karşılık aldı. 30 Nisan 2024 tarihi itibarıyla personel istihdamının sağlandığı müjdesi verildi.

Belirlenecek personel alımı noter huzurunda kura ile yapılacağı belirtilirken, bu adımın adil bir şekilde personelin seçimini sağlayacağı ve toplum yararına çalışma programına katılmak isteyenler arasında eşit fırsatlar sunacağına dikkat çekiliyor.

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın bu konudaki çabaları, Kayseri'nin geleceği için umut verici bir adım olarak değerlendiriliyor.

76 kez okundu
GÖNDER
whatsapp WhatsApp ihbar hattı
0 533 639 19 60
×
Birden çok mail adresi varsa mail adreslerini virgül ile ayırınız
Max 200 karakter
Gönder
×