Başkanlar oylarını kullandı

Başkanlar oylarını kullandı
Edtör Editör

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç, eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç ve torunu Kerem ile birlikte Erenköy Mahallesi’ndeki Özkar Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi’nde sandık başına giderek oyunu kullandı. Başkan Büyükkılıç, “Allah’ın izniyle biz daha yorulmadık, çalışmaya, koşmaya devam diyoruz. Çok şükür huzur ortamında oylarımızı verdik. Allah hayırlı, uğurlu eylesin diyorum“ dedi.

Başkan Büyükkılıç, eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç birlikte Özkar Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi’nde oyunu kullandı.

Okulun bahçesinde vatandaşlarla selamlaşan Başkan Büyükkılıç, daha sonra oy kullanacağı 1137 numaralı sandığın bulunduğu sınıfa geçti. Sandık görevlilerine kolaylıklar dileyen Büyükkılıç, seçimlerin hayırlı, uğurlu olmasını dileyerek torunu 3 yaşındaki Kerem ile birlikte oyunu sandığa attı.

“Biz Daha Yorulmadık, Çalışmaya, Koşmaya Devam Diyoruz”

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç ile birlikte oyunu kullandıktan sonra okul önünde açıklamalarda bulundu. Büyükkılıç, basın mensuplarına kolaylıklar dileyerek, “Sizlere de hoş geldiniz diyorum, sizlere de kolay gelsin. Biz koşturduk ama siz de bizim peşimizden koşmak durumunda kaldınız, yoruldunuz diye biliyorum ama Allah’ın izniyle biz daha yorulmadık, çalışmaya, koşmaya devam diyoruz” dedi.

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, OYUNU EŞİYLE BİRLİKTE KULLANDI

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve eşi Fatma Çolakbayrakdar, 31 Mart Yerel Seçimleri için Ali Rıza Özderici Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi okulunda oylarını kullandı. Oy kullanma işleminin ardından konuşan Başkan Çolakbayrakdar, seçimin vatana ve millete hayırlı olması dileğinde bulundu.

Çolakbayrakdar çifti, oylarını Ali Rıza Özderici Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 1019 numaralı sandık başında kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra kısa bir açıklama yapan Başkan Çolakbayrakdar, seçimin hayırlı olması dileğinde bulunarak, “Öncelikle şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun. Milletin iradesi bir kez daha sandıkta tecelli bulacak ve 2024-2029 yıllarında 5 yıl boyunca Kayseri’mizi ve şehirlerimizi yönetecek Belediye Başkanlarının seçimleri yapılmış olacak. 5 yıl öncesine gittiğimizde 2019 yılında seçimler yapılmıştı ve bugün 5 yıl tamamlanmış vaziyette. Hayat çok hızlı bir şekilde akıp, devam ediyor. Bundan sonrada inşallah sağlıkla, sıhhatle ve güzel günlerde bir 5 yıl daha şehrimizin yönetilmesi nasip olsun diyorum. Bu seçim, 18 seçimimiz. Geriye baktığımız zaman 17 seçimde de oylarımızı artırarak, birinci parti olarak çıkmıştık. Nasipse bugünde inşallah birinci parti olarak yeniden ipi göğüslemeyi temenni ediyoruz. İnşallah milletin iradesiyle yakışan bir seçimin arkasından yakışan yönetimle 5 yıl daha şehrimize hizmet etmek nasip olsun” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN PALANCIOĞLU OYUNU KULLANDI

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, 31 Mart Yerel Seçimleri için sabah erken saatlerde sandık başına giderek, eşi Emel Palancıoğlu ve oğlu Furkan ile birlikte Şehit Cennet Yiğit İmam Hatip Ortaokulu 1146 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Seçimlerin hayırlı olmasını dileyen Başkan Palancıoğlu, "AK Parti İl Başkanımız Sayın Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Milletvekilimiz Sayın Şaban Çopuroğlu, Melikgazi İlçe Başkanımız Sayın Tayyar Şahin ve MHP Melikgazi İlçe Başkanımız Sayın Av. Enes Ertuğrul Kalın ile birlikte oyumuzu kullanacağımız Şehit Cennet Yiğit İmam Hatip Ortaokulu'ndayız. Bugün demokratik bir ortamda sağlık ve huzur içinde bir seçim dönemini tamamlamış oluyoruz. Diğer siyasi partilerimizle kırmadan üzmeden güzel bir seçim dönemi geçirdik. 5 yıl Talas'ta, 5 yıl da Melikgazi'de hizmet ettik. Hemşehrilerimizin desteği ile şimdi yine inşallah bir 5 yıl daha görev yapmak için oylarımızı kullandık. AK Parti İl ve İlçe Başkanlarımız, MHP İl ve İlçe Başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımız 2 aydır sahada büyük emek harcadı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Seçimler ülkemize, şehrimize, Melikgazi’mize hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

BAŞKAN YALÇIN, OYUNU REŞADİYE’DE KULLANDI

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın “Seçimler iyi ki var. Seçim demek, vatandaşımızın kendi özgür iradesini sandığa yansıtması demek” dedi.

31 Mart Yerel Seçimlerine yeniden Cumhur İttifakı Talas Belediye Başkanı adayı olarak giren Başkan Yalçın, oyunu Reşadiye Yurttaşlar İlkokulunda kullandı.

Eşi Filiz Yalçın, kızı, damadı ve torunu ile birlikte oy kullanmaya gelen Başkan Yalçın’a AK Parti Talas İlçe Başkanı Mustafa Kiraz’ın yanı sıra meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Okula gelişinde ilk olarak vatandaşlar ve muhtar adayları ile sohbet eden Başkan Yalçın, 1285 numaralı sandıkta oyunu kullandıktan sonra açıklamalarda bulundu.

İkinci defa Cumhur İttifakı adayı olarak seçime girdiğine işaret eden Başkan Yalçın, “31 Mart 2024 seçimleri için oyumuzu kullandık. Yerel seçimler hepimize hayırlı olsun. Bu seçimin benim açımdan önemi şu; Belediye başkanı olarak görev yaptığım 5 yılın ardından ikinci defa Cumhur İttifakı tarafından aday gösterilmem. Demokrasinin bir gereği olarak yapılan bu seçimler iyi ki var. Seçim demek, vatandaşımızın kendi özgür iradesini sandığa yansıtması demek. Güzel bir seçim kampanyası geçirdik. Şimdi artık sonuçları görmek için akşamı bekleyeceğiz. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

121 kez okundu
GÖNDER
whatsapp WhatsApp ihbar hattı
0 533 639 19 60
×
Birden çok mail adresi varsa mail adreslerini virgül ile ayırınız
Max 200 karakter
Gönder
×