Cıngı, MÜSİAD'da, lojistik sektörü temsilcilerini dinledi

Cıngı, MÜSİAD'da, lojistik sektörü temsilcilerini dinledi
Edtör Editör

MÜSİAD Kayseri Şubesi’nin Yönetim Kurulu toplantısına katılan AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, lojistik sektörü üyelerinin sorunlarını dinledi. “Lojistik sektörü üyelerimizin hazırladığı profesyonel rapor yol gösterici oldu” diyen Cıngı, MÜSİAD’a da teşekkür etti.

MÜSİAD Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu toplantısı, Şeker Restoran’da gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Akmermer başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı ve lojistik sektörü temsilcileri de katıldı.

Toplantıya ilişkin olarak X sosyal medya hesabından paylaşım yapan MÜSİAD Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Akmermer, “Yönetim Kurulu Toplantımız Gerçekleştirildi. Kayseri Milletvekilimiz Murat Cahid Cıngı’nın katılımları ile Başkanımız Ferhat Akmermer Başkanlığında, üyemiz Kadir Arslan’ın işletmecisi olduğu Şeker Restaurant’ta Yönetim Kurulu Toplantımız gerçekleştirildi. Toplantımızın ardından Milletvekilimiz Murat Cahid Cıngı’nın da katıldığı lojistik sektörü temsilcileri ile sektörün sorunlarının dile getirildiği hasbihal toplantısı gerçekleştirildi. Katılımlarından dolayı Milletvekilimiz Cıngı’ya teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı da toplantıya ilişkin olarak bir paylaşım yaparak, “Şehrimizin dertlerini dert edinen, iş dünyamızın problemlerini gündeme getiren MÜSİAD Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri ile özellikle şehrimizden Mersin limanına konteyner taşıma sürecindeki lojistik problemlerini nasıl çözeceğimizi istişare ettik. Lojistik sektörü üyelerimizin hazırladığı profesyonel rapor yol gösterici oldu. Ev sahipliği yapan değerli Kadir Arslan ve ailesine ve Başkan Ferhat Akmermer kardeşime kaygıları ve çalışmaları için teşekkürler ediyorum. Memleketimizin meseleleri ancak doğru yapılanmış sivil toplum organlarının ellerinde gündeme getirilecek, bizler tarafından da çözüm yolları zorlanacaktır” ifadelerine yer verdi.

343 kez okundu
GÖNDER
whatsapp WhatsApp ihbar hattı
0 533 639 19 60
×
Birden çok mail adresi varsa mail adreslerini virgül ile ayırınız
Max 200 karakter
Gönder
×