Kayseri OSB ile Mersin Liman arası tren hattı talebi

Kayseri OSB ile Mersin Liman arası tren hattı talebi
Edtör Editör

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Kayserili sanayicileri yakından ilgilendiren bir konuda daha adım attı. Çopuroğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile yaptığı görüşmeyi, “Kayserimiz ile ilgili taleplerimizi Bakanlarımıza iletmeye devam ediyoruz” sözleriyle duyurdu.

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüştü. Kayserili sanayicileri ilgilendiren Kayseri-Mersin Limanı arası tren hattına ilişkin olarak Bakan Şimşek’i ziyaret eden Çopuroğlu, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kayserimiz ile ilgili taleplerimizi Bakanlarımıza iletmeye devam ediyoruz. Gündemimiz; Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ile Mersin Liman arası tren hattının Gidiş-Geliş olarak yapılması hakkında” ifadelerini kullandı.

DÜNYA PAZARINA KOLAY ERİŞİM

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu’nun, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e ilettiği talebin hayata geçirilmesi, Kayserili sanayicilerin dünya pazarına çok daha yaklaşması anlamına geliyor. Kayseri OSB ile Mersin Limanı arası gidiş-geliş yapılacak tren hattıyla halen lojistik sıkıntısı çeken OSB’deki sanayiciler gibi Orta Anadolu da limana yaklaşmış olacak.

238 kez okundu
GÖNDER
whatsapp WhatsApp ihbar hattı
0 533 639 19 60
×
Birden çok mail adresi varsa mail adreslerini virgül ile ayırınız
Max 200 karakter
Gönder
×