Kayseri'de spor okullarında büyük atılım!

Kayseri'de spor okullarında büyük atılım!
Edtör Editör

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri'nin her ilçesine ve mahallesine spor okulları açarak gençleri sporla buluşturma vizyonuyla hareket ettiklerini vurgulayarak, yapılan spor okullarının açılışa hazır hale getirildiğini duyurdu.

Açılan spor okullarının tadilatlarının tamamlanmış ve açılışa hazır hale getirilmiş durumda olduğuna dikkat çeken Vali Çiçek, bu projenin amacının, bütün spor okullarını resmi kurumlar, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör işletmeleriyle ilişkilendirerek kulüpleştirmek ve gençleri lisanslı sporcular haline getirerek geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek olduğunun altını çizdi.

‘Gençlerimizi lisanslı sporcular haline getireceğiz’

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile gençlerin sporla buluşmalarını ve spor yapmalarını teşvik etmek adına önemli bir adım attıklarını belirtti. Vali Çiçek paylaşımında, "Kayseri’nin her ilçesine ve her Mahallesi’ne Spor Okullari açarak gençlerimizi sporla buluşturuyoruz. Şu ana kadar 20 mahallede 20 Spor okulu açtık, 4 ilçeye ve 4 mahallemize açacağımız spor okullarının tadilatları bitirdik ve açılışa hazır hale getirdik. Böylece toplam 28 Spor Okulu sayısına şimdiden ulaştık. Bu projeyle amacımız bütün spor okullarımızın Resmî Kurumlar’ımız,  Sivil Toplum Kuruluşları’mız ve Müteşebbis oluşumlarla ilişkilendirerek kulüpleştirmek. Gençlerimizi lisanslı sporcular haline getirerek geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek… Açılan Spor Okullarımız ve açıldıkları mahallerimizi gösteren listemiz artarak devam edecek…"

816 kez okundu
GÖNDER
whatsapp WhatsApp ihbar hattı
0 533 639 19 60
×
Birden çok mail adresi varsa mail adreslerini virgül ile ayırınız
Max 200 karakter
Gönder
×