Mansur Yavaş, Pınarbaşı'da umduğunu bulamadı

Mansur Yavaş, Pınarbaşı'da umduğunu bulamadı
Edtör Editör

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Pınarbaşı’da umduğunu bulamadı. Yavaş, miting alanına gelen az sayıdaki vatandaşa hitap ederek, Başkan Adayı Deniz Yağan’a destek istedi.

CHP’nin Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Deniz Yağan’a destek için ilçeye gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve beraberindekiler Pınarbaşı’nda umduğunu bulamadı. Mitinge az sayıda ilçe halkı katılım sağlarken, Sarız'dan, Felahiye’den, Akkışla’dan, Kayseri merkezden ve çevre İllerden otobüslerle, araçlarla insan taşındığı görüldü. Kürsüde yaklaşık 15 dakika kalan Yavaş, Pınarbaşı adayı Deniz Yağan’a 2 Haziran seçimlerinde destek istedi.

Miting alanındaki yüksek olmayan katılımı gören Yavaş, durumu hava şartlarına bağlarken, “Ben bu yağmur altında sizlerin daha fazla ıslanmasını istemiyorum. Bizimde biran evvel Ankara’ya gitmemiz lazım” dedi ve seçim otobüsünden indi.

Yavaş’ın, Pınarbaşı’na gelip miting yapacağı daha günler öncesinden duyurulması, Tv’lerde, canlı yayınlarda ve sosyal medya mecralarında ilçe halkının davet edilmesine rağmen yüksek denilebilecek sayıda katılımcının olmaması “fiyasko” şeklinde yorumlandı.

204 kez okundu
GÖNDER
whatsapp WhatsApp ihbar hattı
0 533 639 19 60
×
Birden çok mail adresi varsa mail adreslerini virgül ile ayırınız
Max 200 karakter
Gönder
×