Püsküllü: Manevi iklim tüm milletimizi kucaklasın

Püsküllü: Manevi iklim tüm milletimizi kucaklasın
Edtör Editör

İncesu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Püsküllü, Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam âleminin bayramını kutladı.

Bayramların manevi duyguları güçlendiren, birlik ve beraberliği pekiştiren özel günler olduğunu belirten Püsküllü, "Kurban Bayramı'yla oluşan manevi iklimin tüm milletimizi kucaklamasını, kardeşlik ve dayanışma duygularıyla paylaşma kültürümüzü artırmasını diliyorum" dedi.

Başkan Püsküllü, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Toplumun her kesimini birbirine yakınlaştırarak dayanışma duygularımızı en üst düzeyde yaşatan, dostluk ve kardeşliğimizi pekiştiren Kurban Bayramı'nı hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban, Yüce Rabbimizin bizlere vermiş olduğu nimetlere şükrün; paylaşmanın, yardımlaşmanın, cömertliğin ifadesidir. Kurban Bayramı, bizlere millet olma şuuruna ermenin, millî ve manevi değerlerimize sahip çıkarak hoşgörü ve sevgiyi hayatımıza hâkim kılmanın önemini hatırlatır. Bu mana ve önemi çok iyi kavramış olan milletimiz, köklü kültürü ve manevi değerlerine bağlılığıyla bugüne kadar olduğu gibi el ele, huzur, güven ve birlik beraberlik içinde daha nice bayramlara ulaşacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle herkesin Kurban Bayramı’nı kutluyor; bayramın ülkemize ve tüm İslam âlemine sağlık, mutluluk, barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum.”

210 kez okundu
GÖNDER
whatsapp WhatsApp ihbar hattı
0 533 639 19 60
×
Birden çok mail adresi varsa mail adreslerini virgül ile ayırınız
Max 200 karakter
Gönder
×